close

Warre gaat onderuit

Er kon geen beter scenario geschreven worden voor de start van Warres crossseizoen maar een slippertje in de eerste bocht besliste er anders over.

Warre had geluk. Bij de inschrijvingen had hij nummer 1 getrokken en mocht zo als eerste plaatsnemen bij de start. Ook hij nam een flitsende start en zou als tweede het veld induiken maar ging jammer genoeg onderuit in de eerste bocht. Zo was hij meteen op achtervolgen aangewezen. Het duurde toch twee ronden voor hij bekomen was en zich ten volle op de wedstrijd kon concentreren. Ondertussen was hij al opgeschoven naar een achtste plaats met voor zich twee jongens die blijkbaar veel aan elkaar hadden en zo de voorspong konden bewaren. Warre gaf het beste van zichzelf maar wat hij ook deed, hij kwam geen meter dichter bij het duo. Het hoge tempo zorgde er wel voor dat er geen dreiging kwam uit de achtergrond en daaruit kunnen we besluiten dat Warre ondanks de valpartij op zijn plaats terecht gekomen is. Achtste dus.

X