close

Geen stunt voor Warre

Aanvriezende nevel had het anders mooie parcours in Hamme omgetoverd tot een echte schaatsbaan. Enkel stuntmannen zouden hier een hele wedstrijd op de fiets kunnen blijven. Een laatste verkenningsronde had ook bij Warre de moed ontnomen.

In de start liep het al goed fout. Warre stond nochtans op de tweede rij maar de renner voor hem bleef aan een paaltje haperen en nam Warre mee in z’n val met een afgelopen ketting tot gevolg. Ondanks een hele snelle interventie kwam Warre er als laatste door. De wedstrijd zou een inhaalrace worden.

Warre deed alles met de nodige voorzichtigheid. Je zag dat hij niet voluit durfde gaan. Hij ging zelfs lopen waar anderen op de fiets bleven zitten. Het doel van de wedstrijd was al lang niet meer om een goede plaats te halen maar eerder om heelhuids de finish te halen. Zichtbaar opgelucht reed Warre als 18de over de streep. Verkleumd.

 

X