close

Meteen raak voor Lomme

Met tal van vragen trokken we richting Diksmuide voor de eerste wedstrijd van de Aspiranten Cyclocross Cup. Lomme had op voorhand niet in zijn kaarten laten kijken en verraste vriend en vijand met een eerste overwinning.

Lomme nam een flitsende start en dook als eerste het veld in. Toen hij merkte dat zijn ploegmaat Tibo al snel zijn wiel kon pakken, legde hij er nog eens de pees op waardoor ze in een mum van tijd een gat sloegen. Samen trokken ze op pad en bouwden een mooie voorsprong op. De grimassen op hun gezicht verraadden dat het pijn deed maar ze bleven vechten voor elke meter, elke seconde. De supporters werden gek. Pas in de laatste ronde slaagde Lomme er in om enkele meters te pakken op een zeer sterke Tibo en kon zo voor het eerst dit seizoen het zegegebaar maken.

X